Contracteren - MondzorgPolis

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Contracteren

voor Zorgverleners
Eén van de veelgehoorde klachten over zorgverzekeraars die u als behandelaar willen contracteren, is dat er geen mogelijkheid is om over de inhoud het contract te onderhandelen. Motivatie van de verzekeraar is dan meestal dat individuele aanpassingen niet mogelijk zijn. 

Wellicht ziet u zich genoodzaakt te contracteren voor zorg, geleverd in de basisverzekering. Bent u ter wille uw patiënten te ontlasten, of om een andere reden van plan om een contract te tekenen met een zorgverzekeraar, dan voorziet de ANT in een ANT-modelovereenkomst Tandheelkundige Zorg (ANT-TZ) ter zake tandheelkundige zorgverlening in de basisverzekering. Het contract biedt faire voorwaarden voor u als tandarts. Ook kan het contract als vergelijkingsmateriaal dienen bij het uit interesse bestuderen van een contract dat u wordt aangeboden door een zorgverzekeraar. 

Inhoudelijk staat de relatie arts-patiënt in dit contract centraal. Het is per 1 oktober 2015 verkrijgbaar via www.ant-online.nl of door het aanvraagformulier hiernaast in te vullen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu